Over ons

Het ondergeschoven kindje van de rij-opleiding, moet weer op de 1e plaats komen. 

De basis van een rij-opleiding is de kennis van de verkeersregels, tekens en wetten. Met die kennis gaat de praktijkopleiding voor de personenauto, motor of bromfiets ook veel sneller en makkelijker. Helaas wordt de theorie nog te vaak gezien als een vervelend hobbeltje in de opleiding.

Dat blijkt wel uit de lage slagingspercentages en ook de keuzes van leerlingen voor een dagcursus. Overigens is een dagcursus een prima product als je de theorie nog even wilt herhalen net voor een examen. Maar voor de langere termijn heb je er niets aan, omdat de stof niet blijft hangen. Laat staan dat je de theorie echt begrijpt. Dat gaat ten koste van de verkeersveiligheid en de snelheid van de rij-opleiding. 

Kennis is macht, dus de regels kennen is een must. Zeker als je veilig en zonder brokken door het verkeer wil komen. Theoriekeus biedt daarvoor nu het juiste platform. 

Ontstaan vanuit de gedachte ‘Alles op 1 plek’

De theorie-opleiding is door de jaren heen erg versnipperd. Vroeger werd dit nog aangeboden met een theoriecursus in de schuur van de rijschoolhouder. Maar die tijd is door de oplopende kosten, ruimte- en tijdgebrek en technologische ontwikkelingen wel een beetje voorbij. 

De rijscholen, maar ook aanbieders op internet verkopen theorieproducten, maar het aanbod is erg versnipperd. Er ontbreekt een totaal aanbod van kwalitatief goede producten. Theoriekeus.nl heeft daarom het platform opgericht voor al jouw theorieproducten. 

Een keuze maken moet makkelijker worden

Een rijbewijs halen doe je niet erg vaak in je leven. Tenzij je alle categorieën wilt halen. Een goede oriëntatie en de juiste informatie is het begin van jouw rij-opleiding. Toch kiezen veel leerlingen een theorie-opleiding en ook rijscholen alleen op basis van mond-tot-mond reclame uit. Dat kan gevolgen hebben, omdat je een opleiding kiest die mogelijk niet bij je past. Uiteraard is het ook niet makkelijk om een keus te maken, maar voor de theorie is er nu theoriekeus.nl. 

De slagingskans voor klanten verhogen

Het huidige slagingspercentage bij het theorie-examen is op dit moment ongeveer 40%. En een groot deel van de leerlingen moet vaker dan 2x examen doen. Dat zijn geen mooie cijfers, ook niet voor de portemonnee. Met de juiste producten, maar ook met de juiste instelling, kun je het theorie-examen prima in 1x halen. Hiervoor is Theoriekeus.nl opgezet. Met specifieke filters in het aanbod krijg je een persoonlijk advies. 

Bart Schilderman
Oprichter

Jaren geleden ben ik in de marketing afgestuurd, heb ik daarna gewerkt in de financiële dienstverlening en ben ik nu al enkele jaren eigenaar en oprichter van de specialistische rijschool Rijden bij Bart.

Theoriekeus.nl heb ik opgericht om niet alleen mijn eigen leerlingen, maar leerlingen in heel Nederland de juiste theorieproducten aan te bieden.