Motor

Product keuzes

Persoonlijk advies op basis van leertype

Jij wilt graag motor rijden, maar dan moet je wel eerst de theorie halen. En hoe kies je nu het juiste theorie product. De adviesmodule in de webshop selecteert voor jou de beste producten. Misschien was je al begonnen te zoeken op productcategorie, maar dan weet je niet zeker of je het juiste leermiddel kiest

Daarom is de selectie in de webshop veel geavanceerder. Hieronder zie je enkele leertypes staan. Ga ze langs, zodat je een idee krijgt. Je ziet ook meteen bijpassende producten. Het persoonlijk advies is op basis van de leertypes ‘lezen’, ‘schrijven’, ‘luisteren’, ‘visualiseren’, ‘uitproberen’ en ”interactie’. Daarnaast kun je in de webshop ook selecteren op hoe je wilt leren en oefenen. Online en/of offline. Daarmee creëer jij de juiste mix van lesstof voor het leren en oefenen. Dus maak de juiste keuze op basis van jouw leertype en leermethode. Vul dit aan met jouw gewenste prijsrange en bekijk ook de product beoordelingen. Kiezen in de webshop was nog nooit zo makkelijk

Leertype: Lezen

Vind jij het vooral prettig om de theorie te leren vanuit een boek? Heb jij geen moeite met zelfstandig studeren en ben je op zoek naar structuur in de lesstof? Dan zijn onderstaande producten ideaal voor jou! 

Leertype: Luisteren

Neem jij de theorie het snelst op door te luisteren naar de lesstof? Vind jij het fijn als de tekst of examenvragen kunnen worden voorgelezen? Of heb je bijvoorbeeld moeite met lezen of last van dyslexie? Dan sluiten onderstaande producten heel goed aan! 

Leertype: Schrijven en/of aantekeningen maken

Maak jij graag samenvattingen van de tekst? Vind jij het fijn  om mee te schrijven als je een tekst leest? Heb je behoefte aan studievragen en opdrachten? Dan kun je onderstaande producten als basis gebruiken! 

Leertype: uitproberen/ervaren

Ben jij een echter doener? Wordt jij wijzer door het zelf te ervaren? Ben jij dus wat minder van lange teksten en uitgebreide beschrijvingen? En begin je het liefst direct met oefenexamens? Dan zijn deze producten geschikt voor jou! 

 

Leertype: Interactie

Ga jij graag in discussie over onderwerpen? Krijg je graag feedback op wat je doet? Wil je graag iemand zien om uitleg te kunnen vragen? Dan is een dagcursus of theoriecursus ideaal. Of een forum om te discussiëren. Ook kun je denken aan een product met uitgebreide foutenrapportage, gekoppeld aan een coach op afstand.

Helaas hebben wij dit soort producten nog niet in ons assortiment. 

Leertype: visualiseren/afbeeldingen

 Leer jij vooral makkelijk als de uitleg wordt ondersteund door veel animaties, afbeeldingen of tekeningen? Wil jij graag de theorie praktisch kunnen visualiseren? Deze producten helpen je om in 1x te slagen!

Volg theoriekeus op Instagram