Personenauto

Verschillende producten

Persoonlijk advies op basis van leertype

In één keer slagen doe je alleen met de juiste lesmaterialen. In de webshop heeft Theoriekeus een adviesmodule. Je kunt natuurlijk op productcategorie zoeken, zoals hierboven. Maar dan leer en oefen jij misschien de theorie voor de auto nog steeds niet voldoende.

Daarom kun je in de webshop veel uitgebreider selecteren. Hieronder zie je verschillende leertypes staan. Ga ze langs, zodat je een idee krijgt. Hierbij krijg je ook direct passende producten te zien. Het persoonlijk advies in de webshop is op basis van de leertypes ‘lezen’, ‘schrijven’, ‘luisteren’, ‘visualiseren’, ‘uitproberen’ en ”interactie’. Daarnaast kun je ook nog selecteren op hoe je wilt leren en oefenen. Online en/of offline. Dan heb je de juiste mix van producten te pakken voor het leren en anderzijds voor het oefenen. Dus maak de juiste keuze op basis van jouw leertype en leermethode. Vul dit aan met jouw gewenste prijsrange en bekijk ook de product beoordelingen. Kiezen in de webshop was nog nooit zo makkelijk

Leertype: Lezen

Vind jij het vooral prettig om de theorie te leren vanuit een boek? Heb jij geen moeite met zelfstandig studeren en ben je op zoek naar structuur in de lesstof? Dan zijn onderstaande producten ideaal voor jou! 

Aanbieding!
Adviesprijs €52,50 | Kortingsprijs €47,50 | Extra korting combideal €45,13

Leertype: Luisteren

Neem jij de theorie het snelst op door te luisteren naar de lesstof? Vind jij het fijn als de tekst of examenvragen kunnen worden voorgelezen? Of heb je bijvoorbeeld moeite met lezen of last van dyslexie? Dan sluiten onderstaande producten heel goed aan! 

Leertype: Schrijven en/of aantekeningen maken

Maak jij graag samenvattingen van de tekst? Vind jij het fijn  om mee te schrijven als je een tekst leest? Heb je behoefte aan studievragen en opdrachten? Dan kun je onderstaande producten als basis gebruiken! 

Aanbieding!
Adviesprijs €52,50 | Kortingsprijs €47,50 | Extra korting combideal €45,13

LEERTYPE: UITPROBEREN/ERVAREN

Ben jij een echter doener? Wordt jij wijzer door het zelf te ervaren? Ben jij dus wat minder van lange teksten en uitgebreide beschrijvingen? En begin je het liefst direct met oefenexamens? Dan zijn deze producten geschikt voor jou! 

LEERTYPE: INTERACTIE

Ga jij graag in discussie over onderwerpen? Krijg je graag feedback op wat je doet? Wil je graag iemand zien om uitleg te kunnen vragen? Dan is een dagcursus of theoriecursus ideaal. Of een forum om te discussiëren. Ook kun je denken aan een product met uitgebreide foutenrapportage, gekoppeld aan een coach op afstand.

LEERTYPE: VISUALISEREN/AFBEELDINGEN

Leer jij vooral makkelijk als de uitleg wordt ondersteund door veel animaties, afbeeldingen of tekeningen? Wil jij graag de theorie praktisch kunnen visualiseren? Deze producten helpen je om in 1x te slagen!

 

Aanbieding!
Adviesprijs €52,50 | Kortingsprijs €47,50 | Extra korting combideal €45,13
Aanbieding!

Volg theoriekeus op Instagram