Bromfiets & Scooter

Producten per categorie

Persoonlijk advies op basis van leertype

Wil je graag een advies op maat, zodat jij het juiste lesmateriaal kunt kiezen om in één keer te slagen? Theoriekeus heeft in de webshop een adviesmodule opgezet. Hierboven kun je een productcategorie voor de brommer selecteren en zo op basis van jouw voorkeuren een keus maken. Maar dan weet je nog niet zeker of het product wel echt bij jou past.

In de webshop kun je veel uitgebreider filteren. Hieronder zie je bijvoorbeeld verschillende leertypes staan. Ga ze langs, zodat je een idee krijgt. Hierbij krijg je ook al enkele voorbeelden van passende producten. Het persoonlijk advies is op basis van de leertypes ‘lezen’, ‘schrijven’, ‘luisteren’, ‘visualiseren’, ‘uitproberen’ en ”interactie’. Daarnaast kun je in de webshop ook nog selecteren op hoe je wilt leren en oefenen. Online en/of offline. Daardoor krijg jij de juiste mix van producten voor het leren en anderzijds voor het oefenen. Dus maak de juiste keuze op basis van jouw leertype en leermethode. Vul dit aan met jouw gewenste prijsrange en bekijk ook de product beoordelingen. Kiezen in de webshop was nog nooit zo makkelijk

Leertype: Lezen

Vind jij het vooral prettig om de theorie te leren vanuit een boek? Heb jij geen moeite met zelfstandig studeren en ben je op zoek naar structuur in de lesstof? Dan zijn onderstaande producten ideaal voor jou! 

Leertype: Luisteren

Neem jij de theorie het snelst op door te luisteren naar de lesstof? Vind jij het fijn als de tekst of examenvragen kunnen worden voorgelezen? Of heb je bijvoorbeeld moeite met lezen of last van dyslexie? Dan sluiten onderstaande producten heel goed aan! 

Leertype: Schrijven en/of aantekeningen maken

Maak jij graag samenvattingen van de tekst? Vind jij het fijn  om mee te schrijven als je een tekst leest? Heb je behoefte aan studievragen en opdrachten? Dan kun je onderstaande producten als basis gebruiken! 

Leertype: uitproberen/ervaren

Ben jij een echter doener? Wordt jij wijzer door het zelf te ervaren? Ben jij dus wat minder van lange teksten en uitgebreide beschrijvingen? En begin je het liefst direct met oefenexamens? Dan zijn deze producten geschikt voor jou! 

Leertype: Interactie

Ga jij graag in discussie over onderwerpen? Krijg je graag feedback op wat je doet? Wil je graag iemand zien om uitleg te kunnen vragen? Dan is een dagcursus of theoriecursus ideaal. Of een forum om te discussiëren. Ook kun je denken aan een product met uitgebreide foutenrapportage, gekoppeld aan een coach op afstand.

Helaas hebben wij dit soort producten nog niet in ons assortiment. 

Leertype: visualiseren/afbeeldingen

Leer jij vooral makkelijk als de uitleg wordt ondersteund door veel animaties, afbeeldingen of tekeningen? Wil jij graag de theorie praktisch kunnen visualiseren? Deze producten helpen je om in 1x te slagen!

Volg theoriekeus op Instagram